Veiligheid

Het beheren van het wachtwoord en het beschermen van het profiel

Beveiligingsinstellingen van Veyra met gecodeerde bedieningselementen
Passwoordinstellingen, offline leveringen, inkomende bestanden en back-ups.

Destructor

1. Menu voor het instellen van het noodwachtwoord. Hier kunt u een speciaal wachtwoord inzetten voor noodgevallen wachtwoord onder druk.

2. Destructor. Als je het zelfvernietigingswacht hebt ingesteld via dit punt, kun je het op de autoriseringspagina invoeren. Na het invoeren van een destructeur wachtwoord, vernietigt het programma het profiel automatisch, volledig en fysiek, samen met alle contacten, chats en andere lokale gegevens. Dan wordt er een nieuw leeg profiel met dezelfde naam geopend, en het destructeur wachtwoord wordt het belangrijkste wachtwoord. Vernietigde gegevens kunnen alleen worden hersteld uit een vooraf gemaakte back-up. Als er geen kopieën zijn, zullen de gegevens voor altijd verloren gaan zonder mogelijkheid tot herstel, ook door middel van speciale middelen.

Wachtwoord wijzigen

3–5. Velden voor het wijzigen van het wachtwoord. In veld 3 geef je het huidige wachtwoord in, in veld 4 een nieuw wachtwoord, en in veld 5 opnieuw het nieuwe wachtwoord.

6. Wachtwoord wijzigen. Klik op deze knop nadat u de velden hebt ingevuld. Het wachtwoord wordt gewijzigd en de database wordt opnieuw gecodeerd met een nieuw wachtwoord. Het kan een tijdje duren, vooral als er veel chatten en bestanden in het profiel zijn.

7. Offlinebezorging. Het is standaard ingeschakeld en laat andere gebruikers je berichten sturen als je niet online bent. De uitgestelde berichten komen als je weer online bent. Ze worden gecodeerd met vier sleutels en worden alleen in een gecodeerde vorm opgeslagen op andere nodes, dus ze kunnen niet worden gedecodeerd zonder uw sleutelen. Het is veilig om deze functie te gebruiken, maar je kunt deze uitschakelen als je wilt.

Back-up

8–9. Inkomende bestanden automatisch accepteren. Deze schakelaars maken het mogelijk om inkomende bestanden te ontvangen zonder extra bevestiging: punt 8 is voor foto's, video's en muziek, punt 9 is voor de rest van de bestanden. Als de schakelaar uitgeschakeld is, moet elk betreffende input-bestand apart worden bevestigd.

10. Alleen ID. Als je op deze lijn klikt, krijg je een back-up van je profiel zonder contacten of chats. Om het te bewaren, moet je het wachtwoord van de back-up inzetten.

11. ID + Contacten. Als je op deze lijn klikt, krijg je een back-up van je profiel met alle contacten, maar geen chats. Om het te bewaren, moet je het wachtwoord van de back-up inzetten.

12. Volledig. Als je op deze lijn klikt, krijg je een volledige back-up van je profiel met alle contacten, chats en ingebouwde bestanden. De operatie kan lang duren. De proxy-instellingen in de back-up worden niet overgestuurd. Om het te bewaren, moet je het wachtwoord van de back-up inzetten.

13. Back-up herstellen. Selecteer het bestand dat u eerder hebt opgeslagen, geef aan hoe u kunt herstellen als extra of als basisapparaat en voer het wachtwoord van de back-up in. Na het herstellen van het profiel wordt u naar aanmeldscherm.

Deze website is nog in ontwikkeling